Wie zijn wij? - 2 STEPS AHEAD BV | Hengevelde

Wie zijn wij?

2SA staat voor 2 Steps Ahead. Wij zijn een jong ingenieursbureau dat zich continu ontwikkelt en altijd een aantal stappen vooruit denkt. De installatietechniek is namelijk ook continu in beweging en ontwikkeling. Door onze praktijkervaring te koppelen aan onze up-to-date theoretische kennis komen we tot de beste oplossingen voor al uw vraagstukken op gebied van installatietechniek!

Maatwerk

2SA ontwerpt uiteenlopende installaties in de elektro-, installatie- en energietechniek. Onze technische adviseurs begeleiden en ondersteunen installateurs, bouwers, architecten en projectontwikkelaars. Uw eisen en wensen zijn hierbij altijd leidend. 2SA kan veel voor u betekenen op gebied van monitoring en inspectie van E- en W-installaties. Daarnaast ontwikkelen en verzorgen wij cursussen en trainingen op maat!

  • Engineering
  • Advies op maat
  • Inspecties en metingen
  • BIM
  • Monitoring
  • Cursussen en trainingen

MVO

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen past bij 2SA. Wij houden altijd rekening met de balans tussen commerciële belangen, omgeving, milieubelasting, energiebesparing en veiligheid.

Kennismaken met 2SA?

We komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in Hengevelde! Stuur ons voor een afspraak even een bericht of bel 088 238 43 74. We hopen u graag te zien!

Meer in deze categorie: Vacatures »

About Author

Ingenieursbureau 2 Steps Ahead B.V.

Goorsestraat 14
7496 AD HENGEVELDE

088 – 238 43 74 (088 – ADVIESI)
info@2stepsahead.eu  

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang met enige regelmaat nieuws, tips en projectinformatie over ons bedrijf!
U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.

Contact

T +31 (0)88-2384374
Email: info@2stepsahead.eu

Goorsestraat 14
7496 AD  HENGEVELDE

Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten