Diensten - 2 STEPS AHEAD BV | Hengevelde

BIM

BIM met 2SA

Het werken met BIM (Bouwwerk Informatie Model) is een van de meest ingrijpende innovaties in de bouwwereld van de laatste jaren. Binnen dit model wordt alle relevante informatie over het bouwwerk opgenomen en omgezet in een digitaal (3D) bouwmodel. Alle bij het bouwproces betrokken partijen beschikken hierdoor over dezelfde, actuele informatie. Dit vergroot de samenwerking en eenheid tijdens het anders vaak gefragmenteerde bouwproces.

Engineering

Engineering van 2SA

Ingewikkelde situaties vragen om maatwerk. 2SA ontwerpt gebouwgebonden installaties voor installateurs en architecten, maar ook rechtstreeks voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren (profit en non-profit). Daarnaast beoordelen wij bestaande ontwerpen op juistheid, veiligheid en efficiëntie volgens NEN-normeringen.

Advies

Haal voordeel uit ons advies!

Het ontwerpen en aanleggen van technische installaties wordt steeds gecompliceerder en standaardoplossingen zijn niet altijd voor handen. Goed advies is daarom belangrijk. Laat 2 Steps Ahead u hierbij helpen. Onze ingenieurs begeleiden en adviseren professionele installateurs, architecten, bouwers en projectontwikkelaars en zoeken altijd naar een oplossing op maat. Daar ligt voor ons de uitdaging!

Inspecties en metingen

Inspecties en metingen

Naast het adviseren, monitoren  en  engineering van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voert 2SA ook inspecties en metingen uit. Bij mankementen of slijtage denken wij met u mee en geven een deskundig en oplossingsgericht advies. Wij zorgen voor de vakkundige aanpassingen en reparaties aan uw technische installaties door een erkend installateur.  Desgewenst houdt 2SA ook toezicht op de uitvoering hiervan door derden.

Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen van 2SA

2 Steps Ahead ontwikkelt lespakketten op maat voor mensen uit de praktijk. U vind bij ons dan ook geen algemene opleidingen in elektro-, installatie of energietechniek

Monitoring

Meten is weten!

Wilt u inzicht in het energieverbruik binnen uw bedrijf, productieprocessen, machines of technische installaties? Wilt u bijvoorbeeld binnen een ruimte de temperatuur binnen bepaalde marges houden of tijdig elektriciteitslekken signaleren? Dan is goede monitoring van belang. Door het bijhouden van de juiste gegevens kunt u uw processen tijdig bijsturen en zodoende tijd, energie en geld besparen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang met enige regelmaat nieuws, tips en projectinformatie over ons bedrijf!
U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief.

Contact

T +31 (0)88-2384374
Email: info@2stepsahead.eu

Goorsestraat 14
7496 AD  HENGEVELDE

Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten